Kosteloos annuleren tot 11 uur op dag van aankomst!
Kijk hier voor meer informatie

Culinair Genieten Arrangement

Overnachten en culinair genieten bij Zeayou Zeeland

Met ons Culinair Genieten Arrangement wordt u verrast in de restaurants van Zeayou Zeeland. Tijdens uw vierdaags verblijf in ons hotel in Domburg wordt u 3 avonden in de watten gelegd bij The Green Room in Middelburg, Bistro by Mezger in Zoutelande en Restaurant Mezger in Domburg.

Zeeland en de culinaire verrassingen

De provincie Zeeland staat bekend om de verschillende soorten streekproducten uit zee én van het land. Mosselen, oesters, Oosterscheldekreeft, zeekraal, lamsoor, maar ook de Zeeuwse bolus, zwarte bessen, druiven en nog veel andere producten worden gebruikt in de keukens van onze restaurants.

Bistro by Mezger

Smaakvol genieten in een sfeervolle ambiance. Dat is dineren bij Bistro by Mezger in Zoutelande. Het kleinere zusje van Restaurant Mezger opende op 2 april 2021 de deuren, hoewel dat vanwege de maatregelen alleen take away gerechten waren. Uiteindelijk wordt u hier gastvrij ontvangen voor een heerlijk diner. En bij mooi weer is een tafeltje op het grote zonneterras aan de voorzijde van de bistro natuurlijk extra genieten.

Sea You Zeeland 02 33 Image00005 Sea You Zeeland 02 16 Image00003

The Green Room

In Cityhotel Wood bevindt zich Restaurant The Green Room. De ingrediënten die hier de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product.

Restaurant Mezger

In Restaurant Mezger geniet u in een interieur van Fins hout, strak messing en koningsblauwe stoelen van culinaire hoogstandjes. Het restaurant is gelegen in de orangerie tussen de twee villa’s van Mezger Lodges. Chef-kok is Jeroen Tanis die samen met zijn team klaar staat om u te verrassen met gastronomische gerechten, prachtige wijnen & een grenzeloze gastvrijheid.

Wood The Green Room 227 Wood The Green Room 221 Wood The Green Room 189 feestje 4

Het Culinair Genieten Arrangement is inclusief:

  • 3x overnachting
  • 3x ontbijtpakket
  • 1x 3-gangen diner Bistro by Mezger op dinsdagavond
  • 1x 3-gangen diner The Green Room op maandagavond
  • 1x 7-gangen diner incl. huisaperitief Restaurant Mezger op zondag- of woensdagavond
  • 1x dag fietshuur

Prijs:

Dit arrangement is te reserveren vanaf € 704,50 voor twee personen. Deze prijs is geldig in het laagseizoen en zal in het hoogseizoen dus hoger zijn. Als u de gewenste data ingeeft, krijgt u de juiste en meeste actuele prijs te zien.
Aankomst is mogelijk op zondag en maandag in 2021, uiteraard op basis van de beschikbaarheid.

Extra informatie:

De diners zijn ingedeeld op vaste dagen afhankelijk van uw aankomstdag. Restaurant Mezger is gesloten op maandag en dinsdag. The Green Room is in de periode van 22 juni tot 1 september 2021 gesloten op dinsdag en woensdag.

Boek hier het Culinair Genieten Arrangement

Zeayou Zeeland