Kosteloos annuleren tot 11 uur op dag van aankomst!
Kijk hier voor meer informatie

Fietsverhuur & E-choppers

Zeeland is een 5-sterren fietsprovincie en heeft dit vooral te danken aan het goede knooppuntensysteem en de faciliteiten onderweg.

Achter de duinen bevinden zich in de omgeving van Domburg prachtige natuurgebieden & weidse vergezichten. Maar natuurlijk is het strand hier altijd dichtbij.

Zeeland is een fietsnetwerk met honderden kilometers aan fietsroutes. Als fietsliefhebber bent u hier op uw plaats. Fiets door de ongerepte natuur langs verschillende karakteristieke dorpjes. Dagje shoppen of cultuur? Fiets dan eens richting Middelburg. Gelegen op slechts 15 kilometer afstand kunt u zich hier een hele dag tegoed doen aan de vele winkels, boetiekjes, maar ook aan de historie van de stad.

Fiets huren tijdens uw verblijf?

Zin in een fietstocht? U huurt bij Hotel Bommeljé al een fiets voor € 10,00 per dag! Het huren van een fiets kan ter plaatse, maar ook vooraf via de collega’s van de receptie. Zij zijn te bereiken via e-mail of telefonisch: +31 (0) 118 58 16 84.

Fietsverhuur Hotel Bommelje Foto E choppers Hotel Bommelje E choppers op pad hotel Bommelje Sea You Zeeland 33

E-chopper huren?

Ontdek Zeeland met een elektrische E-Chopper! Dat wordt ontspannen touren met de verschillende inbegrepen fietsknoop routes door Walcheren. De e-choppers hebben een snelheid van 25km/u en zijn toegestaan op fietspaden. Huur een E-chopper bij Hotel Bommeljé voor € 30,00 per 2,5 uur.

U dient in bezit te zijn van een geldend scooter- of autorijbewijs.

Reserveer hier uw E-Chopper bij Hotel Bommeljé

Zeayou Zeeland