Experience Bommeljé

here you will find your perfect getaway

Wine Bar LeVie in Domburg

Het maakt niet uit of u gast bent van ons hotel of enkel op zoek bent naar de perfecte wijn, of een heerlijk diner, bij ons vindt u altijd een warm welkom.

Een fijne verzameling topwijnen gecombineerd met de smaaksensaties van de Franse keuken. Wine en dine in Wine Bar LeVie, waar we u uitnodigen voor een laid-back ervaring met een Franse twist. Onze hippe maar gezellige sfeer is de perfecte plek om te genieten van een glaasje (of fles) wijn, en voor de fijnproevers, vergezeld van verrukkelijke gerechten. Hier geniet u van charmante wijnen, coole cocktails en verleidelijke Franse lekkernijen. Oesters en bubbels? Natuurlijk, die hebben we ook voor u klaarstaan.

Bij LeVie zijn we dol op alles wat puur en echt is. In onze keuken houden we het lekker down-to-earth met producten die zo vers zijn dat ze haast nog naar de aarde, de boerderij of de zee ruiken. Echt, vers en ongecompliceerd.

Ons geheime ingrediënt voor onvergetelijke gerechten die u keer op keer verrassen. We focussen op zelfgemaakte creaties en waar we kunnen, kiezen we voor biologische producten die volledig worden benut.

En wat zo fijn is? Onze menukaart verandert elke 6 tot 8 weken, altijd iets nieuws dus!

En natuurlijk geldt dat ook voor onze wijnen - zorgvuldig gekozen, biologisch, biodynamisch en afkomstig van kleine wijnboeren die echt om hun grondstoffen geven. In onze wijnbar proeft u de puurheid van de natuur, gecombineerd met een top selectie wijnen. Lekker speels en vers, eco-bewust en gewoon ontzettend lekker. Dat is LeVie. Komt u proeven?

Openingstijden LeVie

  • Bites & Drinks // woensdag t/m zaterdag // vanaf 12:00 uur
  • Diner // woensdag t/m zaterdag // 16:00 - 21:00 uur

Extra openingsdagen

  • Op zondag 11 februari is LeVie extra open.

Vakantiesluiting

LeVie is gesloten van 7 januari t/m 1 februari en van 12 t/m 26 februari.

Honden

LeVie heeft een volledig open keuken, honden zijn binnen in het restaurant niet toegestaan.

Q1 A8418 Q1 A8430 Q1 A8301 2 Q1 A8332 Q1 A8317 2 Q1 A8322 2 Restaurant Hotel Bommeljé esmeetrouw 3578 2 Q1 A8247 Q1 A8354 Q1 A8340