Honden

Ook uw hond is welkom bij Bommeljé!

Voor € 19,50 per nacht maken we alles in gereedheid voor u en de hond: water, hondenkoekjes en een hondenboxspring natuurlijk!

Minder dierlievende gasten, met of zonder allergie, kunnen we geruststellen: de kamers geschikt voor honden zijn de The Original B kamers op de begane grond.. En een beestenboel zal het niet worden, want er mag maximaal één hond per kamer worden meegenomen. Om eventueel overlast tot een minimum te beperken zijn er huisregels opgesteld.

Huisregels voor honden

Honden zijn niet toegestaan in openbare ruimtes zoals het restaurant en de lounge. Honden zijn uitsluitend toegestaan in een aantal The Original B kamers, welke gesitueerd zijn op de begane grond. Hiervoor geldt een maximum van 1 hond per kamer.

In de overige kamers zijn geen honden toegestaan.

Honden mogen niet plaatsnemen en/of gebruik maken van de hotelbedden, het meubilair en sanitair.

Het is niet toegestaan om uw hond onbeheerd achter te laten in de hotelkamer, wanneer u zelf het hotel verlaat.

Voor beschadigingen aan het interieur wordt de eigenaar van de hond aansprakelijk gesteld voor de herstelkosten, bij overmatige bevuiling van de kamer zullen we extra schoonmaakkosten in rekening brengen.

Bij extreem aanhoudende geluidsoverlast, behouden wij het recht de hond te laten verwijderen uit de kamer. Er is in dit geval geen sprake van restitutie.

Honden dienen droog en schoon te zijn voor het betreden van het hotel.

Reserveren met uw viervoeter

Wij raden u aan om telefonisch via + 31 (0) 118 - 581 684 of via de e-mail info@bommelje.nl te reserveren, wanneer u voornemens bent uw hond mee te nemen, zodat u direct goed geïnformeerd kan worden over de mogelijkheden en beschikbaarheid.


Zeayou Zeeland