Praktische informatie

Goed voorbereid op vakantie naar Domburg

Reserveren, wijzigingen en annuleren

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Wilt u uw reservering wijzigen? Check of uw reserveringsvoorwaarden dat toestaan. Heeft u rechtstreeks bij ons geboekt, dan gaan wij met uw reservering aan de slag. Heeft u bij een online boekingsagent gereserveerd, neem dan contact op met hen.

Bent u op zoek naar 6 kamers of meer? Of wilt u graag zakelijk op regelmatige basis bij ons overnachten? Neem dan contact met ons op via + 31 (0) 118 - 58 16 84 of stuur een e-mail.

Betaling

U kunt aan onze receptie betalen met pin, creditcard en contant geld. Let op: wij nemen geen biljetten van €200,- en €500,- aan.

Huisdieren

Ook uw hond is welkom bij Hotel Bommeljé! U betaalt € 12,50 per nacht. Honden overnachten in de kamers op de begane grond, waarbij er één hond per kamer is toegestaan.
Honden zijn van 7:00 tot 11:00 uur niet toegestaan in het restaurant i.v.m. het ontbijt wat dan wordt geserveerd.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze hondenbrief.

Bomenplan

Uw kamer wordt dagelijks gecheckt, maar u kunt er ook voor kiezen om dit over te slaan. Bij check in vragen wij of u een dagelijkse schoonmaak van de kamer wenst. Kiest u ervoor om deze over te slaan, dan doneren wij € 1,50 per dag aan ons Bomenplan. U leest hier mee over dit bomenplan.

Zeayou Zeeland