Samen nog even uitwaaien aan de kust?

Boek hier ons Midweekarrangement

Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst!

Ontdek Zeeland op een E-chopper

Een E-chopper huren bij Zeayou Zeeland

Dat kan! Bij Hotel Bommeljé in Domburg en Cityhotel Wood in Middelburg is het nu mogelijk om een E-chopper te huren. Dat wordt wel heel makkelijk om Zeeland te ontdekken!

Toeren met een e-chopper

Vertrek vanuit Domburg of Middelburg voor een rondje over Walcheren. Dat moet makkelijk lukken, want met één opgeladen accu trekt u er ongeveer 50 kilometer op uit.
Zo bezoekt u de hotspots van Zeeland. Natuurlijk kunt u deze zelf vinden, maar we geven graag een paar tips. Zo is Veere een klein, maar erg gezellig stadje aan het water, vol met leuke winkeltjes en terrassen.

Verblijft u in Middelburg dan is een uitstapje naar de kust natuurlijk een prima bestemming. Domburg, Oostkapelle en Zoutelande zijn echte aanraders! Lekker een paar uur naar het strand of juist lekker struinen door de dorpen en op een terras genieten van een koel drankje of lekker cocktail. Of mocktail natuurlijk, want daarna stapt u weer op de e-chopper.
Andersom is het vanuit Domburg een must om de hoofdstad van Zeeland eens te bezoeken. Een dagje winkelen en cultuur snuiven, want Middelburg is niet zo niets een monumentenstad.

E Chopper Liza Niels 197 Whats App Image 2021 03 05 at 13 00 43 E choppers op pad hotel Bommelje Whats App Image 2021 03 31 at 13 46 57

Huur een E-chopper in Domburg of Middelburg

Als gast van Hotel Bommeljé of Cityhotel Wood is het natuurlijk makkelijk om hier een e-chopper te huren, maar ze zijn voor iedereen beschikbaar. Dus ook als u in een andere accommodatie verblijft, kunt u hier terecht voor de huur van een e-chopper. Huur

Huurinformatie

De E-choppers zijn te huur voor € 30 voor 2,5 uur inclusief routes. De e-choppers hebben een snelheid van 25km/u en zijn toegestaan op fietspaden. U dient in bezit te zijn van een geldend scooter- of autorijbewijs.

Reserveer hier uw e-chopper bij Cityhotel Wood in Middelburg

Reserveer hier uw e-chopper bij Hotel Bommeljé in Domburg

Zeayou Zeeland