Tijdelijk gesloten voor renovatie!

Hotel Bommeljé sluit haar deuren voor een grote renovatie. Natuurlijk laten wij u niet te lang in spanning en kunt u alle vorderingen volgen via onze social media kanalen.

Bekijk onze andere accommodaties in Domburg

Bouwproject Hotel Bommelje

Uitzwaaien, traantjes en zweetdruppeltjes!

Onze laatste dag bij Hotel Bommeljé zit er op! Het was een gezellig en druk weekend met veel bekende gezichten die ons succes kwamen wensen en nog een laatste herinnering wilde op doen.

Wat hebben we genoten, een laatste keer het ontbijtbuffet opbouwen, een laatste keer onze gasten in de watten leggen en gezellig kletspraatje op de vroege ochtend, de laatste keer je receptie openen en de gasten een goede reis naar huis wensen, nog een laatste keer gezamenlijk ontbijten met je collega's en toen was opeens het hotel leeg en ging de turbo aan!

Alle hulptroepen stroomden om 12 uur naar binnen en waar een uur geleden nog gasten waren zag je nu alleen nog maar dozen! Er heerste een stilte en ieder was in zijn eigen gedachten zijn eigen vertrouwde tijdperk bij Bommelje aan het afsluiten. In een heel rap tempo werd er goed samengewerkt en was het hotel eind van de middag zo goed als leeg. De echte bikkels hebben in de avonduren nog doorgewerkt om ook de grote meubelstukken en de verlichting eruit te krijgen. En we kunnen niet anders zeggen dat onze missie verhuizen & leeghalen geslaagd is! Bedankt allemaal.

De dinsdag stond in het teken van verder leeghalen & sloop activiteiten. Onze ontbijt- en receptie collega's gingen verder met het inrichten van hun "nieuwe" werkplaats op Mezger Lodges. Wie deze winter naar Domburg komt hoeft ons natuurlijk niet te missen, want we zijn er gewoon en zullen u nog steeds van een heerlijk ontbijtpakket voorzien! De verbouwing gaat echt wel even duren maar natuurlijk bent u gewoon van harte welkom op één van onze andere accommodaties in Domburg. Wat denkt u bijvoorbeeld van een keertje relaxen in de wellness van de Mezger Lodges? Of samen met vriendinnen een dagje shoppen in Domburg en overnachten in de B&B de Lijsterhof? Of met uw gezin een bezoekje aan B's Strandappartementen? Het kan allemaal en wij hopen u snel te zien.

Deze week staat verder nog in het teken van de bouwplaats voorbereiden en kleine sloop activiteiten. Wij houden u graag op de hoogte en zullen via deze pagina ons best doen om alles met u te delen. Mocht u vragen hebben kunt u ons ten aller tijden contacteren op info@bommelje.nl

Voor nu willen wij u namens Team B bedanken voor uw vertrouwen in ons hotel en tot snel.

IMG 3122 IMG 3118 IMG 3107 IMG 3086 IMG 3085 IMG 3073 IMG 3058 IMG 3056 IMG 3051 IMG 3046 IMG 3043 IMG 3042 IMG 3037 Daa73535 23bd 4215 8cc0 2e381e84c525

Zeayou Zeeland