Experience Bommeljé

here you will find your perfect getaway

Fietsen

Stap op de fiets en laat je verrassen

Zeeland per fiets verkennen? Dat is absoluut een prachtidee! Stel je voor: de beste zeezichten en fotogenieke dorpjes (Middelburg en Veere, we hebben het over jullie). Spring op je fiets en laat je leiden door uitgestrekte polders en natuurlijke paden tussen de duinen. Met Zeeland's karakteristieke haventjes en de frisse zeelucht kom je helemaal tot rust. Tijd voor een tussenstop? Zet je fiets aan de kant en geniet in een gezellig lokaal café van Zeeuwse specialiteiten. En, als je een kunstliefhebber bent, zijn de lokale galeries een must. Historisch uitstapje? Middelburg wacht op je. Hieronder hebben we een paar routes voor je opgesomd. Of je nu houdt van cultuur, natuur of gewoon het buitenleven, in Zeeland vind je het allemaal. Verken Zeeland op z'n best. Veel fietsplezier vanuit Hotel Bommeljé!

Sea You Zeeland 33 Sea You Zeeland 19

Bij Hotel Bommeljé willen we u deze onvergetelijke ervaring niet onthouden. Daarom hebben we e-bikes voor u klaarstaan, die u voor € 27,50 per dag kunt huren! Klaar voor uw fietsavontuur? Bij Hotel Bommeljé helpen we u graag op weg!

Reserveer hier uw e-bike

Fietsknooppunten

Met het knooppuntensysteem in Zeeland (FIKS) stippelt u eenvoudig uw eigen fietsroute uit. Qua lengte en langs welke plaatsen u wilt fietsen. Heel makkelijk en naar uw eigen wens fietst u dan via de knooppunten uw eigen route op Walcheren, of ergens anders in Zeeland.

Neem bij het samenstellen van uw fietsroute zeker ook een moment om één van de lokale bedrijven te bezoeken. Op Walcheren vindt u kaasboerderijen, pluktuinen, verschillende boerderij- en landwinkels en een ijsboerderij. Vaak kunt u hier een kijkje nemen, iets te drinken nuttigen en even uitrusten. Koop vooral ook iets lekkers uit onze streek voor thuis! Zo geniet u ook thuis nog van uw vakantie in Zeeland.

Zeayou Zeeland