Experience Bommeljé

here you will find your perfect getaway

Praktische informatie

Goed voorbereid op vakantie naar Domburg

Reserveren, wijzigingen en annuleren

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Wilt u uw reservering wijzigen? Check of uw reserveringsvoorwaarden dat toestaan. Heeft u rechtstreeks bij ons geboekt, dan gaan wij met uw reservering aan de slag. Heeft u bij een online boekingsagent gereserveerd, neem dan contact op met hen.

Bent u op zoek naar 6 kamers of meer? Of wilt u graag zakelijk op regelmatige basis bij ons overnachten? Neem dan contact met ons op via + 31 (0) 118 - 58 16 84 of stuur een e-mail.

Betaling

U kunt aan onze receptie betalen met pin, creditcard en contant geld. Let op: wij nemen geen biljetten van €200,- en €500,- aan.

Kinderbedden

Bij Hotel Bommeljé zorgen we voor het comfort van onze jongste gasten tot vijf jaar oud, door in elke kamer de mogelijkheid te bieden een kinderbedje (bedmaat 60x120) te plaatsen.

Extra bedden

Bij Hotel Bommeljé zetten we ons in om een naadloze en verfijnde slaapervaring te creëren. Daarom hebben we besloten om in onze kamers geen opklapbedden voor volwassenen of slaapbanken aan te bieden, zodat we de hoogste kwaliteit van comfort & design kunnen waarborgen.

Bomenplan

Uw kamer wordt dagelijks gecheckt, maar u kunt er ook voor kiezen om dit over te slaan. Bij check in vragen wij of u een dagelijkse schoonmaak van de kamer wenst. Kiest u ervoor om deze over te slaan, dan doneren wij € 1,50 per dag aan ons Bomenplan. U leest hier mee over dit bomenplan.

Zeayou Zeeland